Primul lot din Autostrada Ford va fi dat în folosință

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a anunțat joi, 23 martie 2022 că își dorește ca la începutul săptămânii viitoare sa meargă în șantierul Autostrăzii „Ford” pentru a vedea cu ochii lui cum se derulează lucrurile în construcția drumului expres Craiova – Pitești.

Ministrul Sorin Grindeanu a transmis faptul că primul lot al drumului expres Craiova Pitești (18,5 km) urmează să fie pus în funcțiune și deschis circulației în foarte scurt timp. Ministrul va fi prezent luni, 28 martie, în șantierul autostrăzii.

Circulația pe primul lot al drumului expres va fi posibila în scurt timp. Antreprenorul lotului 1 al Tronsonului 2 a solicitat începerea procedurilor de recepție la terminarea lucrărilor. Lotul 1 al DEx 12 va avea rol de variantă ocolitoare a Balşului

Ministrul a transmis și că: „după deschiderea circulaţiei rutiere, accesul pe acest lot se va face astfel: „- pe relaţia Craiova-Piteşti, accesul se face din DN 65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balş; – pe relaţia Piteşti-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN 65, spre localitatea Piatra Olt”.

Sursa: adevarul.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *