Programul manifestărilor de la „Florile Govorei”, ediţia 52!

Florile Govorei

Ultimele pregătiri pentru festivalul „Florile Govorei” sunt aproape de final şi oamenii din oraş, precum şi din împrejurimi, sunt aşteptaţi în perioada 13-14 august să participe la acest eveniment cultural-artistic ce are o tradiţie de peste o jumătate de secol.

În acest weekend, primăria şi partenerii săi au pregătit o mulţime de surprize pentru localnici şi pentru turiştii care vor sosi la Băile Govora, iar pe scena amplasată în centrul oraşului vor urca o serie de artişti cunoscuţi pe plan local şi national care vor face o atmosferă de sărbătoare şi vor bucura persoanele ce vor alege să îşi petreacă weekendul în aer liber, bucurându-se de muzică şi activităţi cultural-artistice deosebite.

La fel ca în anii precedenţi, primăria se aşteaptă ca la festival să participe şi persoane din afara oraşului care cu siguranţă se vor îndrăgosti de ceea ce are Govora de oferit din punct de vedere turistic şi vor reveni cu alte ocazii, festivalul fiind un foarte bun „magnet de turişti”. După cum se poate vedea în program, administraţia locală condusă de Mihai Mateescu a reuşit să pregătească foarte multe manifestări cultural-artistice şi sportive potrivite pentru fiecare vârstă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *