Proiect pentru refacerea drumurilor şi trotuarelor din comuna Buneşti, Judeţul Vâlcea

Bunești

Primarul Viorel Radi are în plan construirea unei infrastructuri moderne pentru comuna Buneşti, judeţul Vâlcea. În acest sens au fost făcute deja demersuri. Primarul urmează să semneze proiectul ce privește modernizarea drumurilor și a trotuarelor din comună.

După ce formalităţile vor fi puse la punct, lucrările vor putea începe. Acest proiect presupune refacerea drumurilor comunale, precum și refacerea unor trotuare destinate circulației pietonale. Chiar dacă Buneştiul a avut drumuri şi trotuare bune în trecut, ca urmare a lucrărilor de racordare a comunei la reţeaua de gaze naturale, infrastructura rutieră a avut de suferit, iar acum este nevoie de lucrări de reabilitare.

Primarul Radi vrea ca Buneştiul să devină o comună de top, unde condiţiile să fie la nivel de oraş, mai ales că este o comună de tranzit şi are foarte multe atuuri pe care doreşte să le fructifice. Unul dintre aceste atuuri îl reprezintă poziţia geografică, Buneşti fiind situat în apropiere de municipiul Râmnicu Vâlcea. Astfel, pentru ca Buneştiul să se poată dezvolta în continuare şi să atragă investitori noi în localitate, primarul depune eforturi pentru a crea condiţii propice acestei dezvoltări.

În Buneşti reţeaua de gaze naturale nu mai este doar un vis, ci este deja o realitate în satele Râpănești, Firești și Titireci, însă Viorel Radi doreşte ca toată comuna să beneficieze de reţea şi se lucrează pentru ca aceste conducte să ajungă în toate satele. Aceasta este o investiție foarte importantă pentru dezvoltarea economică și socială, iar primarul este conştient de acest lucru.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *