Proiecte de investiţii în Comuna Budești, judeţul Vâlcea

În comuna Budeşti au fost implementate două proiecte importante pentru localnici. Unul dintre obiectivele de investiții se apropie de final, mai exact, proiectul „Lucrări de punere în siguranță a podului peste pârâul Sâmnic, pe DC Izlaz-Barza în Comuna Budești Jud. Vâlcea”. Iar un altul, a fost deja finalizat. Este vorba despre proiectul de investiții „Modernizare strada Valea Racoviței, sat Racovița, comuna Budești, județul Vâlcea”.

În ce a constat obiectivul de investiții peste pârâul Sâmnic:

Acest proiect a fost necesar pentru a preveni eroziunea albiei pârâului, iar timpul de execuție a fost unul destul de scurt. Cu toate acestea, autoritățile se declară mulțumite de modul în care s-au desfăşurat lucrările. Datorită acestei lucrări, se vor evita pe viitor problemele care pot afecta structura podului.

În ceea ce privește obiectivul de modernizare a străzii Valea Racoviței, care a fost finalizat, intervenţia era mai mult decât necesară deoarece drumul dădea mari bătăi de cap locuitorilor din zonă şi celor care se aflau în tranzit. Astfel, autorităţile locale au decis să ia măsuri şi s-a realizat canalul betonat format din două ziduri de sprijin și un casiu de beton armat, iar apoi a fost amenajat carosabilul prin turnarea stratului de covor asfaltic. 

Pe lângă aceste investiții, în comuna Budești se mai desfășoară și altele, despre care autoritățile locale vor transmite cetățenilor informații în curând.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *