Proiectul comun al localităţilor Diculești, Valea Mare, Laloșu și Făurești, de distribuţie a gazelor naturale, a fost aprobat

primăria Diculeşti

Vestea mult așteptată a sosit în comunele Diculești, Valea Mare, Laloșu și Făurești. Eforturile neobosite ale primarilor din aceste localităţi au fost răsplătite în cele din urmă, iar proiectul de înființare a unui sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale a primit aprobarea mult așteptată.

Implementarea acestui proiect ambițios va fi susținută financiar prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Astfel, demersurile întreprinse de primarii vâlceni se vor dovedi a fi extrem de benefice, deschizând noi și considerabile oportunități în această parte a județului.

Această realizare reprezintă o veste bună pentru locuitorii acestor comune, care se vor bucura de un acces mai facil și sigur la gazele naturale. Sistemele inteligente de distribuție vor aduce beneficii semnificative comunității, asigurând o furnizare eficientă și optimizată a resurselor energetice.

Această investiție în infrastructura gazelor naturale va avea un impact major asupra dezvoltării locale. Dezvoltarea economică va fi stimulată, atrăgând noi investitori și creând oportunități de dezvoltare în domenii precum industria, comerțul și serviciile. Locuitorii din aceste comune vor beneficia de condiții mai bune de trai și de facilități moderne, ceea ce va contribui la creșterea calității vieții în zonă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *