Proiectul de introducere gaze în Goleşti, în impas – totul depinde de comuna Budeşti

Odată ce conducta de gaze din comuna Budești va ajunge la granița cu localitatea Golești, administrația locală din Golești va putea implementa la rândul său rețeaua de gaze din localitate. Primele sate care sunt vizate de introducerea reţelei de gaze vor fi Aldești și Blidari.

Adrian Mitrache, primarul din Golești afirmă: „Gazele naturale au fost o tentativă de colaborare cu localitățile Milcoiu, Nicolae Bălcescu și Dănicei, dar nu știu care a fost problema, s-au certat. Eu le-am explicat să facem o asociere împreună, ca să demarăm proiectul, în schimb, ei au plecat separat.

Acum am discutat cu localitatea vecină, care este și comuna cea mai puternică din judeţul Vâlcea, comuna Budești, care la fel, dacă dânșii nu pot să introducă rețeaua de gaze naturale, atunci cu atât mai puțin noi. Am vorbit cu domnul primar, Ionel Vlădulescu, și atunci când dânsul o să se apuce de lucrare, o să intervenim și noi și o să ne legăm la rețea, deoarece aceasta va veni până la limita cu comuna Golești. Am discutat să vină cu ea supradimensionată pentru câte branșamente considerăm noi că e nevoie. De acolo o s-o preluăm și o să continuăm noi. E greu să reușim să facem singuri lucrul acesta. “

În prezent, cererea privind introducerea gazelor naturale în Golești este foarte mare, atât din partea cetățenilor, cât și din partea agenților economici din localitatea Golești.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *