Reprezentanţii CNI mulţumiţi de modul în care avansează lucrările la dispensarul din Mihăeşti

Comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea, se află într-o etapă importantă în ceea ce priveşte investiţiile în infrastructura locală. După cum se ştie deja, în comună se lucrează în ritm alert pentru construirea unui dispensar uman şi a unei săli de sport – acestea primind finanţare de la guvern prin intermediul CNI (Compania Naţională de Investiţii).

De altfel, reprezentanţii CNI au făcut recent o vizită la Mihăeşti pentru a verifica stadiul în care se află lucrările de la dispensar şi sala de sport. Aceştia au constatat că atât lucrările de la sala de sport precum şi cele de la dispensarul uman sunt în grafic şi se desfăşoară conform programului, iar în cazul în care nu intervin evenimente de forţă majoră ele vor fi date în folosinţă la timp.

În această săptămână au fost realizate şi lucrări de asfaltare pe strada Tăsăluţi. Rigolele, podurile şi podeţele au fost deja finalizate, iar acum se toarnă asfaltul. Acelaşi lucru urmează a se face şi la Ferma 2. Se vor crea poduri de acces şi se va turna asfalt. Aceste lucrări de modernizare se realizează din fonduri proprii.

Înainte de Înviere, la Mihăeşti se distribuie alimente care provin de la Uniunea Europeană, în colaborare cu Guvernul României, prin programul European POAD. Acest program este destinat persoanelor cu posibilităţi reduse şi pentru comuna Mihăeşti au fost repartizate un număr total de 348 de pachete.

Primarul Constantin Bârzăgeanu doreşte să transmită tuturor locuitorilor un Paşte fericit şi plin de bucurii alături de cei dragi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *