În comuna Scundu au fost distribuite pachetele de alimente din programul POAD

Prin programul European POAD, Uniunea Europeană împreună cu Guvernul României pune la dispoziția persoanelor cu resurse financiare limitate, pachete de alimente. În această săptămână (Săptămâna mare), toate cele 114 persoane din localitatea Scundu care au solicitat ajutor social, vor primi pachete de alimente.

Consiliul Județean Vâlcea lucrează la efectuarea unor lucrări de infrastructură pe raza localității Scundu. Drumul Județean 645 se află într-un proces de modernizare prin turnarea de rigole pe anumite porțiuni afectate, iar mai multe zone cu carosabil deteriorat din localitate au fost plombate pentru un acces mai ușor al autoturismelor.

Recensământul se află în plină desfășurare la nivelul întregii țări, anul acesta fiind posibilă și realizarea acestuia online. Până pe 16 mai, cetățenii din comuna Scundu se pot autorecenza, personal sau cu sprijinul autorităților.

Şi pentru că mai sunt doar câteva zile până la sărbătorile pascale, primarul localităţii Scundu, Mihai Blejan, urează tuturor locuitorilor un Paşte fericit petrecut alături de cei dragi!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *