Școala Gimnazială Rusănești, din localitatea Fârtățești, devine Centru de Examene Cambridge

Școala Gimnazială Rusănești din localitatea Fârtățești, județul Vâlcea, a devenit centru de Examene Cambridge English, prin colaborarea cu Twinkle Star Exam Centre, centru autorizat de Cambridge Assessment English – Departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie!

Aceste examene au menirea de a ajuta elevii în a-şi îmbunătăţi competenţele de limbă engleză într-un mod facil. Prin intermediul întrebărilor care vor fi adresate elevilor se va evalua nivelul de cunoştinţe ale acestora în materie de limbă engleză şi cât de bine au asimilat informaţia pe parcursul orelor de curs. Aceste examene sunt gândite în aşa fel încât să nu interfereze cu programa şcolară obişnuită şi să aibă un impact pozitiv asupra predării şi învăţării.

Mai mult decât atât, la finalul acestor examene, elevii vor primi şi o diplomă recunoscută internaţional de mii de instituţii şi angajatori. Şi pe plan naţional aceste diplome sunt recunoscute de Ministerul Educaţiei. Rolul principal pe care îl au aceste examene este acela de consolidare a cunoştinţelor dobândite până în prezent şi să construiască o bază mai solidă pentru viitor.

Faptul că Școala Gimnazială Rusănești va fi centru de examen Cambridge este o premieră, iar această reuşită aparţine doamnei profesoare de limba engleză Daniela Dinu, împreună cu conducerea unităţii şcolare. La aceste examene pot participa elevi și din alte unități școlare, iar prima sesiune va fi organizată în toamna acestui an. Pentru cei interesați, se pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0725948054.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *