Scurt bilanţ al realizărilor primarului Ion Nicolae la conducerea Primăriei Câineni

Câineni

„Privind în urmă la cei patru ani de mandat care se vor încheia în curând, în comuna Câineni a avut loc o transformare în bine vizibilă şi bilanţul realizărilor este unul foarte bun, ţinând cont de provocările pe care le-am avut de înfruntat cu toţii în anii de pandemie.

Din bugetul local, am reuşit să ducem la îndeplinire o mulţime de lucrări, printre care consolidarea şi modernizarea podului din satul Grebleşti, iluminarea podului peste râul Olt, am amenajat trotuare, reabilitat malul podului, am reabilitat străzi, am modernizat şi reabilitat exterior Grădiniţa Grebleşti şi am asigurat permanenţa medicală la Dispensarul Uman din satul Câineni. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele duse la bun sfârşit din bugetul local în ultimii patru ani.

Pentru următorul mandat, proiectele sunt şi mai numeroase, iar o parte dintre ele sunt deja în derulare prin fonduri guvernamentale, astfel că următorii patru ani se anunţă a fi şi mai plini de realizări! În mandatul următor, copiii din Câineni vor fi marii beneficiari ai investiţiilor, deoarece şcolile sunt vizate pentru dotare cu materiale didactice şi echipamente digitale, precum şi modernizarea clădirilor şi eficientizarea lor din punct de vedere energetic! Amenajarea unui spaţiu de joacă şi construirea unei săli de sport sunt alte proiecte destinate tinerilor din comună.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *