Se lucrează de zor la casa de cultură din comuna Pesceana

Pesceana

Cu o finanţare de aproape 4 milioane de lei, proiectul de construcţie a casei de cultură este încredinţat asocierii Chimpromet – Ralunic, care a pornit la drum cu entuziasm în toamna anului trecut. După o muncă susţinută de peste 10 luni, conturul edificiului este deja bine definit, dezvăluind o siluetă impresionantă şi promiţătoare. Se estimează că noua casă de cultură va deveni un simbol de mândrie pentru Valea Pescenei, atât ca dimensiune, cât şi ca frumuseţe arhitecturală.

Primarul Ion Vasile se arată ferm hotărât să facă din această construcţie un veritabil centru de excelenţă pentru tinerele talente din comunitate. În dorinţa de a-i susţine pe cei plini de potenţial, primarul speră ca noua casă de cultură să devină rampa de lansare pentru talentaţii din această pitorească regiune a judeţului.

În interiorul noii construcţii vor prinde viaţă nenumărate manifestări artistice şi culturale, festivităţi şcolare, precum şi alte evenimente importante pentru localnici. Diversitatea activităţilor planificate în noua casă de cultură va aduce comunitatea împreună, amplificând coeziunea socială şi îmbogăţind viaţa culturală a locuitorilor.

Cu ochii atenţi la progresul lucrărilor, dar şi la aspiraţiile comunităţii, sunt şanse remarcabile ca noua casă de cultură de la Pesceana să-şi deschidă porţile publicului în prima parte a anului 2024. Cu fiecare zi ce trece, entuziasmul creşte, iar anticipaţia pentru acest monument cultural nu poate decât să îşi găsească ecoul în inimile celor care vor avea privilegiul să o păşească. Pesceana are multe motive să privească spre viitor cu încredere şi nerăbdare, căci graţie acestui impresionant proiect, cultura şi comunitatea vor înflori într-un armonios dans al descoperirii şi învăţării.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *