Slătioara se numără printre beneficiarii fondurilor pentru infrastructura de apă și canalizare

Slătioara

Comuna Slătioara a reușit să se califice printre cele 20 de comunități din totalul de 25 înscrise, care au accesat cu succes fondurile oferite de Administrația Fondului de Mediu pentru dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate. Într-un apel finanțat după principiul „primul venit, primul servit”, fondurile s-au epuizat în numai șase minute de la deschiderea sesiunii de finanțare.

Proiectul depus de administrația locală se ridică la o valoare de 14.386.500 lei și prevede lucrări extinse de infrastructură. Acestea includ extinderea rețelei de apă pe o distanță de 5784 de metri și a rețelei de canalizare pe 6677 de metri, precum și construcția a două noi puțuri de extracție. Această inițiativă va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și la protejarea mediului înconjurător prin facilități moderne de gestionare a resurselor de apă.

Autoritățile locale se arată optimiste cu privire la implementarea proiectului și speră la o finalizare rapidă și eficientă a lucrărilor, aducând comunei Slătioara mai aproape de standardele europene în materie de servicii publice de bază.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *