Stație de încărcare pentru maşinile electrice în Slătioara, Judeţul Vâlcea

Slătioara

Staţiile de încărcare pentru maşinile electrice sunt din ce în ce mai multe şi fiecare comună încearcă să monteze astfel de staţii pentru persoanele care apelează la autovehicule electrice. Fiind un plan mondial de reducere a poluării, trecerea la maşinile electrice se face într-un ritm tot mai accelerat, iar staţiile de încărcare sunt tot mai necesare, astfel că orice oraş sau comună trebuie să ofere facilitățile necesare în acest sens.

Persoanele aflate în funcţii de conducere au conștientizat deja cât de ridicat este gradul de poluare al mediului și cât de tare ne afectează pe fiecare dintre noi. Aceşti oameni au realizat cât de important este să reducem poluarea, iar autovehiculele electrice reprezintă o parte din planul de combatere a poluării şi crearea unui mediu mai bun.

Primarul comunei vâlcene Slătioara, Camelia Romcescu, a înţeles de asemenea nevoia montării unor astfel de staţii de încărcare a vehiculelor electrice şi a întocmit împreună cu echipa sa documentaţia pentru a obţine fondurile necesare îndeplinirii acestui scop.

Stația de încărcare va avea două puncte ce vor fi amplasate în satul Mogeşti. Proiectul se află în faza de obținere a avizelor (CEZ, DSP, Mediu), iar valoarea estimată a investiției în acest proiect se ridică la suma de 23.757,73 lei. Proiectul a fost deja supus votului şi a fost aprobat de consiliul local, urmând a se începe montarea staţiei după obţinerea tuturor avizelor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *