Gaze și iluminat inteligent la Bunești, Vâlcea

Bunești este una dintre comunele din Judeţul Vâlcea care s-au mişcat cel mai bine în ceea ce priveşte investițiile şi lucrările de modernizare, mai ales în legătură cu reţeaua de gaze naturale. Astfel, comuna condusă de Viorel Radi se dezvoltă văzând cu ochii, iar locuitorii sunt foarte mulţumiţi de faptul că nevoile lor sunt îndeplinite de primar.

Unele dintre cele mai importante investiții sunt:

– PROIECTUL PENTRU GAZE – se urmărește ca lucrarea să fie terminată cât mai repede, lucru benefic pentru cetățenii localității. Proiectul a fost început cu fonduri proprii şi a fost introdusă conducta de gaze pe o lungime de aproximativ 3 kilometri care străbate satele Râpănești, Firești și Titireci, însă ulterior cererea de finanțare prin programul „Anghel Saligny” a fost aprobată. Astfel, se doreşte ca prin fondurile venite din acest program guvernamental reţeaua de gaze să se extindă în întreaga localitate, pe o lungime de 27 de kilometri.

La Ministerul Dezvoltării, tot prin programul guvernamental Anghel Saligny, administrația locală a mai depus şi un proiect pentru asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 11 kilometri.

PROIECT PENTRU INSTALAREA ILUMINATULUI INTELIGENT Proiectul este unul de amploare prin intermediul căruia s-a dorit schimbarea tuturor lămpilor și a becurilor din comună, plus extinderea iluminatului public. Acest proiect în valoare de 100.000 de euro a fost finalizat, iar în momentul de faţă urmează a se face recepţia. În plus, se doreşte ca în viitorul apropiat să se mai investească alți 200.000 de euro, tot într-un proiect ce vizează iluminatul public.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *