Ziua Comunei Mădulari – Tradiții și artiști îndrăgiţi

Ziua Comunei Mădulari

În data de 5 august 2023, la Mădulari, Județul Vâlcea, se va desfăşura evenimentul mult așteptat al verii, Ziua Comunei Mădulari. Organizat de către Consiliul Local și Primăria Mădulari, în parteneriat cu Asociația Culturală “Tradiții Vâlcene”, acest festival vibrant aduce bucurie și distracție comunității locale și turiștilor care aleg să-şi petreacă o parte din vacanţă pe meleagurile vâlcene.

În cea de-a VIII-a ediție, Ziua Comunei Mădulari promite să fie cea mai spectaculoasă de până acum. Ora 12:00 marchează începutul festivităților, iar întreaga comună este pregătită să primească vizitatori dornici să se bucure de tradiții autentice și de o selecție de artiști talentați.

Scena principală va fi gazda unor momente muzicale deosebite, susținute de artiști îndrăgiţi. Printre aceștia se numără Neta Soare, Mihaela Sultan şi Sanda Argint. Acești artiști promit să cucerească inimile publicului cu melodiile lor și momentele de autentică emoție artistică.

Și pentru că nicio sărbătoare nu este completă fără spectacole de lumini și culori, seara se va încheia în mod spectaculos cu un foc de artificii, programat să înceapă la ora 00:00. Lumini, explozii colorate și bucurie în inimile tuturor – un moment memorabil care va marca încheierea unei zile de neuitat la Mădulari.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *