Ziua Comunei Voineasa aduce bucurie și distracție într-un eveniment așteptat cu nerăbdare

Voineasa

Voineasa se pregătește să devină epicentrul distracției și veseliei în câteva zile! Pe data de 16 iulie 2023, parcarea Hotelului „Lotru” va fi gazda celei de-a XII-a ediții a Zilei Comunei Voineasa. Organizarea acestui eveniment mult așteptat a fost preluată de Primăria și Consiliul Local, care s-au asigurat că totul este pregătit pentru a oferi o experiență memorabilă participanților.

Cu începere de la ora 15:00, atmosfera din Voineasa va fi înviorată de prezența unor interpreți îndrăgiți în lumea muzicii. Printre aceștia se numără Răzvan Năstăsescu, Adelina Popa, Robert Târnăveanu, Ceata Junilor și mulți alții. Cu hiturile lor îndrăgite și interpretarea deosebită, acești artiști vor încânta publicul într-un spectacol muzical.

Ziua Comunei Voineasa este un eveniment așteptat cu nerăbdare de întreaga comunitate și nu numai. Locuitorii și turiștii sunt pregătiți să se bucure de o zi plină de distracție, în care vor avea ocazia să se relaxeze, să se distreze și să se conecteze într-un cadru festiv. Cu spectacole live de calitate și o varietate de activități pregătite special pentru toate vârstele, Ziua Comunei Voineasa promite să fie un eveniment memorabil și plin de voie bună.

Astfel, în această zi specială, Voineasa se transformă într-un loc în care oamenii se adună pentru a celebra și a se bucura împreună, sub razele soarelui și cu muzica în suflet.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *