Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită la Băile Govora

Primăria oraşului Băile Govora, împreună cu Asociaţia Cataleya/Yris şi Liceul Tehnologic Băile Govora, organizează evenimentul cu numele „ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI LA GOVORA”.

Acţiunile se vor desfăşura în Parcul Balnear Govora şi la Casa de Cultură „Virginia Andreescu” între orele 10:00-19:00.

Evenimentul va fi structurat pe 4 ateliere de lucru unde copiii vor fi implicaţi în diverse activităţi de voluntariat. Aceste activităţi vor consta în:

  1. FACE PAINTING – voluntarii vor face desene pe faţa copiilor prezenţi la eveniment, cu acuarele speciale, astfel copiii se vor putea vedea în roluri de zâne, prinţi, prinţese sau ce alte personaje îşi doresc.
  2. DESENE PE ASFALT – vor avea la dispoziţie cutii de cretă colorată şi, împreună cu voluntarii mai mari, vor crea poveşti pe asfalt, obţinând astfel produse vizibile ale imaginaţiei lor. Aceste opere vor rămâne pentru a fi vizionate de către publicul larg.
  3. JOCULEŢE DIVERSE – cu baloane, jocuri specifice vârstei (şotron, elefănţei, ursuleţul doarme, podul de piatră), în funcţie de grupul prezent de copii. Astfel, copiii vor fi angrenaţi în joculeţe potrivite pentru vârsta lor, crescând gradul de relaţionare şi socializare al acestora.
  4. PICTURĂ – pe panouri mari pe care sunt lipite coli de împachetat, se pot face desene folosind tempera, lăsând creativitatea copiilor să zburde într-un cadru nonformal.

Sunteţi invitaţi şi la căsuţele din lemn de lângă Centrul Cultural, unde copiii mici și mari vor putea achiziţiona dulciuri, vată pe băţ, sucuri, jucării, suveniruri locale, frape de Govora. De asemenea, se vor putea bucura și de alte momente dedicate copiilor pregătite de Primăria oraşului Băile Govora.

Vor fi şi recitaluri de muzică uşoară și populară, susţinute de elevii Liceului Tehnologic Băile Govora, animatori govoreni, trupe de dans (zumba), toate într-un decor de vis, în stațiunea cu cel mai curat aer din Europa!

Parcul Balnear din Govora dispune de alei de cură terapeutică, ideale pentru momente de relaxare și sănătate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *