Ziua Localității la Vlădești – inaugurarea noii săli de sport

La Vlădești, judeţul Vâlcea, se va sărbători în acest weekend Ziua Localității! Evenimentul este unul așteptat cu nerăbdare de către localnici şi va avea loc în data de 15 mai 2022.

Aceasta este prima dată când în localitatea Vlădești se organizează un astfel de eveniment!

Vlădeștenii sunt așteptați, cu mic cu mare, să sărbătorească în această duminică înconjurați de o super atmosferă care va fi întreținută de artiști de muzică populară și nu numai. Câțiva dintre artiștii care vor fi prezenți pe scenă sunt: DJ Gabriel Slabu, Fanfara Județeană “Constantin Brâncoveanu”, Bianca Brânescu, Anamaria Iorga, Ionela Petria, Alin Pavelescu, Cristina Udrea, Ovidiu Miu-saxofon.

Evenimentul va avea loc în centrul localității Vlădești, chiar lângă sala de sport nou construită care urmează să fie inaugurată cu această ocazie.

Ziua Localității va debuta prin inaugurarea noii săli de sport. Sala va fi sfinţită, se va face prezentarea obiectivului şi vor fi transmise câteva mesaje de către invitaţi. Această sală de sport a reprezentat un proiect important pentru comună.

Proiectul a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții, suma necesară realizării acestuia fiind de 7.830.907 lei. Cei 220 de elevi ai Școlii Gimnaziale “Grigore Mihăescu” Vlădești, și nu numai, se vor putea bucura de o capacitate de 102 locuri, competiții sportive și antrenamente, pentru jocurile de baschet, tenis și volei.

Sala de sport va fi dotată cu instalații și echipamente de calitate superioară, ce vor asigura o bună utilizare pe tot parcursul anului. Etapa finală, respectiv asfaltarea drumului de acces către obiectiv, a fost încheiată în data de 27 aprilie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *