15 proiecte active în comuna Slătioara

Slătioara

Sub administrația eficientă a Primăriei Slătioara, comuna se bucură de un val impresionant de proiecte finalizate sau aflate în etapa de implementare, numărându-se 15 inițiative menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor. Conducerea Primăriei, sub îndrumarea primarului Camelia Romcescu, își propune să continue creşterea nivelului de trai al comunității prin proiecte inovatoare și diverse, acoperind o gamă largă de nevoi, de la infrastructura rutieră, la educație, și până la asistența socială și sănătate.

Printre proiectele cheie se numără dezvoltarea infrastructurii de drumuri pe Anghel Saligny, construcția de locuri de joacă în Slătioara și satele învecinate, dotarea școlilor cu mobilier și echipamente noi, precum și inițierea unui centru de zi pentru asistență și recuperare, echipat pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice. De asemenea, se pune accent pe îmbunătățirea accesului la utilități, cu un proiect ambițios de dezvoltare a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, un plan care presupune o investiție de peste 42,8 milioane de lei și care vizează toate satele din comuna Slătioara.

Primarul Romcescu a subliniat eforturile susținute pentru aducerea acestor proiecte în comunitate, evidențiind un portofoliu de 15 proiecte semnificative demarate pe parcursul celor trei ani de mandat. Aceste eforturi sunt menite să asigure o transformare pozitivă și durabilă în comuna Slătioara, punând bazele pentru o dezvoltare continuă și orientată către nevoile cetățenilor săi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *