Se lucrează de zor în comuna Lungești din Vâlcea

La momentul actual, în localitatea vâlceană Lungești se află în derulare mai multe lucrări de interes local. În total, în comună sunt trei șantiere în care se lucrează de zor.

Primul proiect, care este și cel mai mare și mai important pentru comună în momentul de faţă, este cel ce privește Centrul de zi pentru bătrâni din satul Fumureni. Lucrarea este aproape de final, etajul 1 fiind finalizat, iar acum se fac ultimele retușuri la parter. Tot în satul Fumureni se lucrează și la o platformă de drum. Ultimul proiect la care se lucrează în prezent privește lucrările la grădinița cu program prelungit din satul Stănești, care sunt la rândul lor într-un stadiu destul de avansat.

Primarul din Lungești, Costea Tiberiu, a transmis: „Sunt trei șantiere deschise momentan, merg bine, nu pot să spun foarte bine. Din cauza prețurilor întâmpinăm mereu greutăți. Sunt anumite calcule care pun probleme persoanelor care se ocupă de devize. În principiu consider că o să se limpezească puțin apele.

S-a acceptat ideea de a se deconta ce a fost în plus în devize și în ofertă, în ceea ce privește diferența de preț din cauza creșterii prețului la materiale. Se lucrează în satul Stănești, la grădinița cu program prelungit cu 4 săli de clasă, în satul Fumureni, la Centrul de zi pentru persoane vârstnice și tot în satul Fumureni se lucrează și la o platformă de drum. Acestea sunt cele trei șantiere pe care le avem deschise, și pe care le vizităm la o zi sau două.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *