Acţiune de decolmatare şi curăţenie la Bujoreni

Bujoreni

Într-un efort de a menține comuna curată și de a evita inundațiile, autorităţile din Bujoreni se mobilizează pentru decolmatarea rigolelor de-a lungul DN 7. Odată cu anunțul ploilor iminente, cetățenii speră ca viiturile şi calamitățile naturale să nu mai provoace suferință în rândul comunității. Chiar și așa, obstacolele nu au lipsit în trecut.

Anul trecut, eforturile primăriei Bujoreni de decolmatare au fost blocate de conducerea județului, care a refuzat să acorde aprobarea necesară. Motivul invocat, considerat pueril de mulți, a fost aglomerația de pe drumul național. Cu toate acestea, în acest an, în ciuda provocărilor, s-a reușit decolmatarea rigolelor și acum oamenii din Bujoreni sunt încrezători că se vor evita inundațiile.

În întreaga comună, au avut loc numeroase acțiuni de curățare. Deși numărul de muncitori este redus, autorităţile locale se străduieşte să-i coordoneze astfel încât să fie acoperite toate zonele. Din păcate, munca depusă este îngreunată de cei care aruncă gunoaie pe spațiile verzi, în zonele împădurite sau pe domeniul public. Este regretabil că există indivizi care nu au respect față de mediul înconjurător și care pun în pericol frumusețea și curățenia comunei.

În acest context, primarul Gheorghe GÎNGU face un apel către cetățenii comunei să se alăture eforturilor administraţiei locale. Este nevoie de sprijinul și implicarea fiecăruia pentru a avea o comună frumoasă și curată. Numai prin colaborare și responsabilitate se poate crea un mediu propice pentru toți locuitorii comunei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *