Primăria Comunei Dăeşti primește finanțare pentru dezvoltarea serviciilor de educație timpurie destinate grupurilor defavorizate

Primăria Comunei Dăeşti a obținut o mare victorie în ceea ce privește dezvoltarea sistemului de servicii de educație timpurie, printr-un proiect ambițios depus în cadrul apelului de proiecte deschis prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). În cadrul Componentei 15 Educație, sub-programul REFORMA 2, proiectul vizează înființarea și operaționalizarea a 412 servicii complementare destinate grupurilor defavorizate, cu scopul de a asigura accesul la educație de calitate pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 6 ani.

Anunțul a fost făcut de către Primăria Comunei Dăeşti, care se bucură acum de sprijin financiar pentru a dezvolta serviciile complementare și a desfășura activități de stimulare a dezvoltării copiilor din comunitatea locală. Această investiție semnificativă vine în întâmpinarea nevoilor specifice ale grupurilor defavorizate, contribuind astfel la crearea unui sistem de educație timpurie unitar, incluziv și de calitate.

Prin implementarea acestui proiect, Primăria Comunei Daesti demonstrează angajamentul său ferm față de dezvoltarea copiilor în primii ani de viață, recunoscând importanța fundamentării unor baze solide pentru succesul lor viitor. Serviciile complementare propuse vor oferi suport și resurse adecvate pentru dezvoltarea armonioasă și stimularea abilităților cognitive, sociale și emoționale ale copiilor din comunitate.

Această inițiativă vine ca o veste bună pentru comunitatea locală, întrucât va aduce beneficii semnificative pentru dezvoltarea copiilor defavorizați. Accesul la servicii de educație timpurie de calitate poate contribui la reducerea inegalităților sociale și poate oferi copiilor oportunități egale de dezvoltare și succes în viață.

Implementarea proiectului este așteptată să înceapă în curând, iar comunitatea locală se așteaptă cu nerăbdare la rezultatele sale. Prin astfel de inițiative ambițioase, se deschid noi orizonturi pentru dezvoltarea comunităților și pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii noștri.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *