Acţiuni de curăţenie în Comuna Mădulari – Vâlcea

Comuna Mădulari din județul Vâlcea se poate mândri cu multe lucruri. Pe lângă oamenii deosebiți și priveliștile fascinante de acolo, localitatea este renumită prin acțiunile sale de salubrizare tot mai dese, dar și pentru interesul acordat învățământului și mai ales, implicarea celor mici în acțiunile desfășurate în comună.

Au avut loc numeroase campanii de salubrizare a comunei, cetățenii sunt mândri că locuiesc într-o localitate atât de curată și îngrijită, de aceea, fac tot posibilul să o păstreze așa.

În acțiunile de curățare au fost implicați foarte mulți copii. Micuții au învățat pe această cale cât de important este să mențină mediul înconjurător curat.

Cetățenii au făcut curat în jurul cetății Deva, iar bucuria și energia micilor ajutoare le-a dat mai mult spor celor mari să-și ducă treaba la bun sfârșit.

Cei implicați în acțiune au fost șocați de volumul mare de deșeuri pe care l-au strâns, dar și de diversitatea acestora, deoarece pe lângă deșeurile comune, s-au numărat și deșeuri mai puțin întâlnite într-o zonă ca aceea, cum ar fi deșeurile destinate igienei, și chiar obiecte de mobilier și obiecte digitale.

Autoritățile susțin faptul că această campanie ar trebui considerată una de conștientizare. Deșeurile sunt duse în mod voit, în saci, în acele locuri, de către unii cetățeni ai comunei. Este trist faptul că niște copii strâng în urma inconștienței anumitor adulți.

La campania de salubritate din localitatea Mădulari au participat mai multe ajutoare, printre care și voluntari de la Let’s Do It România, Thea Pharma, Ford România, Asociația de dezvoltare intercomunitară din zonă, Crucea Roșie Deva și doamne profesoare împreună cu elevi.

A fost curățată și zona DJ677 de către angajații Primăriei Mădulari și personalul de la 416!

În plus, și unitățile școlare din localitate au parte de atenție din partea autorităților. În data de 31.03.2022 a avut loc un cerc al managerilor unităților de învățământ gimnazial din zona Drăgășani. Școala Gimnazială din localitatea Mădulari a fost și ea, la rândul ei, transformată într-un loc primitor și prietenos cu cei mici

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *