Lucrări pentru amenajarea unui parc la Mateeşti

Primarul comunei vâlcene Mateeşti este foarte activ şi în acest an, aşa cum şi-a obişnuit deja concetăţenii în anii precedenţi. Datorită activităţii sale, în Mateeşti se văd îmbunătăţiri de la o săptămână la alta, iar un exemplu în acest sens este centrul civic unde a fost realizat un trotuar.

De asemenea, în satul Turceşti se desfăşoară chiar astăzi lucrări pentru finalizarea terenului sintetic – mai exact se toarnă asfaltul în scopul amenajării unor parcări în jurul terenului pentru ca acesta să poată fi dat în folosinţă cât mai curând posibil.

Mai mult, în aceeaşi zonă se află în desfăşurare un proiect pentru amenajarea unui parc amplasat vizavi de terenul sintetic. Terenul sintetic urmează a fi dat spre folosinţă ceva mai devreme, iar lucrările la parc vor continua separat.

Copiilor din comună li se acordă o atenţie sporită şi se va amenaja un loc de joacă special pentru ei, ca micuţii să aibă unde să îşi petreacă timpul liber în siguranţă.

Pentru ca totul să decurgă conform planului şi lucrările să fie finalizate la timp, primarul Ilie-Cosmin Anghelescu se află constant pe teren pentru a observa stadiul în care se află fiecare lucrare.

Cum sărbătorile pascale bat la uşă, la Mateeşti se află în desfăşurare şi o acţiune amplă de curăţenie de primăvară. Această acţiune cuprinde toaletarea copacilor pentru a le oferi un aspect curat şi îngrijit, plantarea de flori pentru a aduce un plus de culoare şi veselie în comună, precum şi alte lucrări specifice curăţeniei de primăvară. De asemenea, se efectuează şi lucrări de curăţare a şanţurilor, acestea având un rol dublu – atât în ceea ce priveşte aspectul cât şi eficienţa atunci când plouă torenţial.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *