Comuna Golești va avea în curând o tabără de vară și un after-school

Golești

În comuna Golești, edilul pune foarte mare preț pe educație, fapt pentru care încearcă să implementeze tot felul de proiecte care să fie benefice elevilor din comună. Pentru moment, primarul a transmis faptul ca cei 104 de elevi vor beneficia de o masă caldă la prânz și, în același timp, se pun bazele proiectului privind derularea programului after-school.

Pentru after-school se va folosi școala din satul Poienița, o clădire veche, care urmează să fie reabilitată și modernizată la cele mai înalte standarde. Primarul Adrian Mitrache a declarat că acest proiect este realizat în parteneriat public-privat şi administratorul companiei este o „fiică a satului”.

Satul Poienița, prin frumusețea sa, poate fi exploatat într-un mod benefic comunei. Peisajele naturale și liniștea locurilor oferind un cadru perfect pentru a fi organizate tabere, drumeții și alte astfel de lucruri acolo.

Mai mult, primarul intenţionează să facă acelaşi lucru şi cu vechea şcoală din Blidari, care ar urma să fie transformată într-o clinică de recuperare şi o grădiniţă privată, astfel clădirile vechi pot fi readuse în circuit şi refolosite pentru binele comun.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *