Antreprenorii din Dănicei primesc o mână de ajutor

Dănicei

Săptămâna trecută, primarul comunei vâlcene Dănicei, Pirneci Dumitru, s-a deplasat la Craiova pentru a semna contractele de finanțare pentru cei 12 viitori antreprenori care au solicitat fonduri pentru a dezvolta noi afaceri în cadrul proiectului „Viitor european pentru comunitatea din comuna Dănicei.”

Acest program vizează ajutorarea antreprenorilor din zonă cu fonduri europene care să dezvolte afacerile locale şi, astfel, comuna în întregimea ei să se dezvolte, iar localnicii să aibă un trai mai bun.

Iată ce a transmis primarul Pirneci: „Astăzi (22 septembrie, n.r.), la Craiova, am semnat contractele de finanțare pentru cei 12 viitori antreprenori care au solicitat sprijin pentru începerea unei noi afaceri prin proiectul implementat pe fonduri europene de primăria comunei „Viitor european pentru comunitatea din comuna Dănicei”. Vrem astfel să continuăm dezvoltarea comunei Dănicei. Valoarea acestui proiect este de peste 1 milion euro. Deci, nu stăm degeaba! Vrem să nu ratăm nicio oportunitate privind atragerea de fonduri europene pentru toate domeniile posibile. Asta înseamnă dezvoltarea comunei!”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *