Comuna Câineni a avut parte de acțiuni de ecologizare prin campania “Curățăm România”

Primarul localității Câineni, Ion Nicolae și-a dorit întotdeauna să aibă o comună curată și ecologică. Mai ales că deșeurile pe care răul Olt le aduce constant în localitate reprezintă o adevărată bătaie de cap pentru autorități.

Aceasta este prima acțiune de ecologizare care a fost realizată în comună și cu siguranță nu va fi nici ultima. Primarul a profitat la maximum de Campania „Curățăm România” și a trecut la treabă fără să stea prea mult pe gânduri.

Acțiunea de ecologizare a fost realizată în urma unui program al AFM, de pe urma căruia Primăria Câineni a primit suma de 5.000 de lei. Banii au fost folosiți pentru achiziționarea tuturor celor necesare acțiunii de ecologizare a localității.

Au participat la curățenie angajați ai primăriei, voluntari din comună, persoanele care primesc ajutor social din partea primăriei, dar și elevi. Și așa cum spune și proverbul „Unde-s mulți puterea crește”, datorită numărului considerabil de persoane implicate, ecologizarea a fost finalizată destul de repede. Comuna este una mult mai curată şi mai frumoasă!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *