Localitatea Golești se transformă prin Proiectul de Canalizare

Golești

Localitatea Golești se află în plin proces de dezvoltare, cu implementarea unui sistem de canalizare în satele Aldești, Blidar, Popești și Gibești. Cu peste 60% din lucrări realizate, acest amplu proiect subliniază angajamentul autorităților în modernizarea infrastructurii.

Primarul Adrian Mitrache a exprimat entuziasm în legătură cu avansul proiectului și obiectivul finalizării în acest an. Sistemul de canalizare va aduce îmbunătățiri semnificative vieții comunității.

Inițiativa reflectă eforturile locale pentru calitatea vieții, iar comunitatea așteaptă cu nerăbdare materializarea beneficiilor. Primarul Mitrache subliniază colaborarea strânsă cu constructorii pentru a respecta termenele.

Proiectul „Înființarea Sistemului de Canalizare” beneficiază de finanțare de la Ministerul Dezvoltării, cu o sumă totală de 15 milioane lei. Lucrările vizează un sistem de canalizare pe 15 km, incluzând branșamente pentru gospodării.

Primarul evidențiază dimensiunea proiectului, acoperind peste 9.800 mii de metri de conducte gravitaționale și 5.200 mii de metri de conducte de refulare. Se vor construi 250 de bazine vidanjabile.

Golești deja dispune de un sistem de apă pe 36 km, dezvoltat prin PNDL-2 și finanțat local. Se adaugă 6 km de rețea și 80 de branșamente, totalizând 53 km.

Pe lângă canalizare, se asfaltează drumul DC 25 și se planifică modernizarea școlii și a infrastructurii rutiere cu finanțare europeană și națională. Golești progresează hotărât spre un viitor mai bun.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *