Comuna Mihaești din Județul Vâlcea își continuă procesul de dezvoltare și înfrumusețare

fonduri nerambursabile

Primăvara aceasta va fi una înfloritoare și prosperă pentru comună. Deși vremea nu a fost neapărat de partea cetățenilor până acum, lucrările de înfrumusețare și îngrijire a comunei sunt în plină desfășurare.

Pentru că spațiul verde este important pentru toată lumea, s-a acordat o atenție deosebită curățeniei de primăvară. S-au toaletat arborii și s-au plantat o mulțime de flori.

Aceste proceduri se efectuează în fiecare an, prin urmare arborii din comuna Mihăești sunt într-o stare excelentă, sunt sănătoși și oferă comunei un aspect fresh.

De altfel, florile aduc și ele un plus de culoare localității, înveselind și dând o notă pozitivă și vie locurilor.

Pe de altă parte, un proiect important pentru dezvoltarea şi modernizarea comunei Mihăești, îl reprezintă infrastructura rutieră. În acest sens a fost finalizată lucrarea de asfaltare a uliţelor Tesalut și Udreștilor din satul Buleta

De asemenea, au fost finalizate şi lucrările de amplasare a rigolelor și podețelor din comună, urmând ca în perioada următoare să se toarne şi stratul de asfalt. Un alt obiectiv al primăriei din Mihăeşti pe anul acesta este completarea şi schimbarea lămpilor și becurilor din toată comuna.

Toate obiectivele și proiectele au rolul de a îmbunătăți aspectul și a aduce un plus de confort cetățenilor din localitate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *