Comuna Scundu din județul Vâlcea, o localitate mică, dar cu viziuni și aspirații măreţe

În comuna Scundu, din judeţul Vâlcea, administraţia locală lucrează de zor. Dezvoltarea comunei este în fruntea listei de dorințe a primarului Mihai Blejan. Edilul vâlcean îşi doreşte ca localitatea pe care o conduce să fie una modernă, așa că depune eforturi împreună cu echipa sa pentru ca localitatea Scundu să fie modernizată şi să arate din ce în ce mai bine.

În acest sens, Primăria Scundu a înaintat două proiecte importante la Fondul de Mediu. Unul dintre ele face referire la modernizarea iluminatului public pe drumurile comunale şi săteşti – acesta fiind deja depus şi se așteaptă aprobare din partea Fondului de Mediu.

Cel de-al doilea proiect elaborat de primărie face referire la construirea de stații de încărcare pentru vehicule electrice. La fel ca primul, și acesta așteaptă răspunsul celor de la Fondul de Mediu.

Seriozitatea și perseverența primarului și a echipei sale au dat roade şi în trecut, iar acest lucru se vede cu ochiul liber la o simplă plimbare prin comună. În ultimii ani au existat mai multe proiecte ce au fost duse la bun sfârșit în comuna Scundu.

Printre realizările din ultimul timp se numără finalizarea lucrărilor de la pârâul Scundu, unde au fost efectuate o serie de modernizări şi reabilitări care au menirea de a satisface nevoile cetăţenilor din comună. Drumurile de interes local nu au fost nici ele trecute cu vederea, iar în acest sens au fost realizate investiții pentru balastarea acestora.

Toate proiectele propuse și toate demersurile făcute de autoritățile locale au ca scop dezvoltarea facilităților localnicilor din Scundu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *