Comuna Milcoiu aşteaptă fonduri prin PNI „Anghel Saligny” pentru modernizarea drumurilor

Daniel Muşat, primar

Vrând să îşi crească şansele de a obţine fonduri generoase pentru a moderniza şi drumurile care în momentul de faţă nu sunt la standarde de calitate ridicate, primarul comunei vâlcene Milcoiu, Daniel Muşat, a alocat aproximativ 40.000 de lei din bugetul local pentru o serie de lucrări care să convingă guvernul să acorde peste un milion de euro prin intermediul PNI „Anghel Saligny”.

Mai exact, Daniel Muşat şi administraţia pe care o conduce au început anul acesta procedurile de intabulare a drumurilor din comună care necesită modernizare şi în cadrul acestui contract se vor elabora planuri topografice. Şi căile de acces vor fi incluse în aceste planuri.

Deşi costul acestor proceduri este unul destul de ridicat, şansele de a obţine bani de la Ministerul Dezvoltării vor fi mult mai mari, astfel că fiecare ban cheltuit ca aceste formalităţi să fie complete va fi meritat. Lucrările vor fi realizate de către Biroul de cadastru, geodezie şi cartografie al inginerului Deaconu Cătălin.

Aşadar, cu un dosar bine făcut şi proiecte concrete şi fezabile, primăria Milcoiu are şanse foarte mari să atragă o sumă importantă de bani pentru a dezvolta infrastructura locală, un element deosebit de important pentru viitorul comunei din punct de vedere social şi economic. De altfel, primăria are depuse o serie de proiecte şi prin intermediul CNI care aşteaptă răspuns.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *