Proiectele depuse de oraşul Horezu prin programul „Anghel Saligny”

Horezu

Autoritățile din orașul Horezu, judeţul Vâlcea, au în plan să schimbe total fața urbei pe care o conduc. Primăria Horezu a depus numeroase proiecte prin intermediul programului „Anghel Saligny”. Acest program guvernamental de atragere a fondurilor europene pentru dezvoltarea comunitaţilor locale reprezintă o oportunitate de care mai toate UAT-urile din ţară încearcă să profite pentru a crea condiţii mai bune în mediul rural, dar şi urban.

Iată care sunt trei dintre cele mai importante proiecte pe care primăria Horezu le-a depus prin programul „Anghel Saligny”:

  • Reabilitare străzi din orașul Horezu, jud. Vâlcea. Cu siguranță acest proiect va juca un rol important în dezvoltarea economică şi socială a orașului. Primarul Sărdărescu Nicolae împreună cu Consiliul Local pe care îl conduce, vor să atragă fonduri pentru refacerea infrastructurii orașului, iar dacă proiectul va fi aprobat pentru finanţare atunci lucrările vor putea să demareze şi oraşul să capete o faţă nouă şi mult mai modernă.
  • Reabilitare și extindere alimentare cu apă și canalizare. Cele două rețele, cea de apă și de canalizare, au nevoie de lucrări de reabilitare şi modernizare, iar PNRR-ul este o sursă excelentă de a obţine fonduri pentru îndeplinirea acestui scop. Proiectul depus de către primărie pentru a obţine finanţare urmărește, pe lângă reabilitare, și extinderea celor două rețele.
  • Înființare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale. Reţelele de distribuţie a gazelor naturale sunt un punct cheie în dezvoltarea comunităţilor, iar primăria Horezu este conştientă de acest aspect, tocmai de aceea s-au depus eforturi susţinute pentru a pune la punct toate formalităţile de eligibilitate pentru a obţine fonduri. După multă muncă administrativă, primăria Horezu a depus un proiect ce privește înființarea unei rețele inteligente de distribuție a gazelor.

Şansele de aprobare pe care aceste proiecte depuse în programul Anghel Saligny de către Primăria orașului Horezu sunt destul de mari, iar obţinerea fondurilor ar reprezenta un imens beneficiu pentru locuitorii oraşului din toate punctele de vedere.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *