Comuna Pietrari va avea un dispensar modern

Comuna Pietrari

Locuitorii comunei Pietrari au noi motive de bucurie în acest an. Activitatea primarului Nicolae Moraru şi a consiliului local pe care acesta îl conduce a dat roade și s-a reuşit punerea la punct a unui proiect foarte bine elaborat care a convins Guvernul că merită finanţat.

Este vorba despre un proiect prin intermediul căruia se doreşte atragerea de fonduri pentru renovarea dispensarului din comună. În urma depunerii proiectului primăria din Pietrari a primit un răspuns pozitiv şi cererea de finanțare a fost aprobată.

Acum că proiectul a fost aprobat urmează să se modernizeze dispensarul uman din comună şi să se doteze cu aparatură specifică pentru ca medicii să poată trata pacienţii în condiţii optime, iar localnicii să beneficieze de cele mai bune tratamente şi consultaţii.

Mai mult decât atât, acest proiect care are o valoare de circa trei milioane de lei constă şi în realizarea unei clădiri independentă energetic, devenind astfel prima clădire din comună cu această calitate.

Până la momentul de faţă au fost efectuate câteva demersuri pentru finalizarea acestui obiectiv de interes local. A fost realizat proiectul tehnic, iar luna aceasta urmează să se desfășoare și licitația pentru ca lucrările propriu-zise să poată demara.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *