Comuna Șușani va avea în sfârșit rețea de gaze naturale

comuna Șușani

La finele anului 2023, locuitorii comunei Susani au primit o veste îmbucurătoare. Primarul Constantin Daniel Tudor, a anunțat că administrația locală a obținut finanțare pentru un proiect important: „Înființare sistem inteligent pentru distribuția de gaze naturale”.

De altfel, investiția privește două comune, pe lângă Șușani, și comuna Mădulari se va bucura de acest proiect, în colaborare cu Șușani. Valoarea investiției este de 7.000.000,00 lei și va fi suportată de Ministerul Dezvoltării.

În urma acestui proiect, fiecare stradă sau uliță din comuna Șușani va avea gaze. Pentru început, va fi construită stația de măsurare a gazelor, care va servi ca punct de interconectare și va permite măsurarea debitului de gaze naturale de la Mădulari către Șușani. Proiectul va asigura introducerea conductei de gaze în ambele comune și include, inclusiv, branșarea gospodăriilor până la limita de proprietate.

Conform proiectului, sistemul de gaze va acoperi întreaga localitate Șușani; pentru început, va fi introdus pe arterele principale ale ambelor localități. Conectarea se va realiza prin intermediul conductei de gaze din stația din localitatea Gușoeni.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *