O nouă etapă în dezvoltarea Comunei Malaia – Extinderea rețelei electrice

Gheorghe Dinculescu

Comuna Malaia din județul Vâlcea marchează un pas important în direcția dezvoltării infrastructurii sale, grație semnării unui nou contract de cofinanțare cu Distribuție Oltenia. Proiectul, în valoare de 200.349,98 lei, vizează extinderea rețelei electrice de distribuție publică pe străzile Decindea, Bucureasa și Latorita, etapizat, începând cu strada Decindea.

Primarul comunei, domnul Dinculescu Gheorghe, s-a implicat extrem de mult în acest proces, dorindu-și ca proiectele de infrastructură să se dezvolte continuu.

Investiția în infrastructura electrică este crucială pentru a răspunde nevoilor în creștere ale comunei Malaia și pentru a asigura un mediu propice dezvoltării economice și sociale. Extinderea rețelei electrice pe străzile Decindea, Bucureasa și Latorita reprezintă un pas semnificativ în acest sens, promițând să aducă beneficii pe termen lung pentru toți locuitorii.

Proiectul „Extindere rețea electrică de distribuție publică pe străzile Decindea, Bucureasa și Latorita, comuna Malaia, județul Vâlcea – etapa I – strada Decindea” este un exemplu elocvent al modului în care colaborarea între administrația locală și partenerii din sectorul energetic poate genera progrese tangibile în îmbunătățirea infrastructurii și în sprijinirea dezvoltării comunităților.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *