„Festivalul Cireşarii” de la Dănicei a fost un real succes

Festivalul Cireşarii

Festivalul Cireşarii a adus bucurie şi voie bună în inimile localnicilor comunei Dănicei și a vizitatorilor din localitățile învecinate. Cu o organizare impecabilă, Primarul Dumitru Pirneci, Primăria și Consiliul Local Dănicei au reușit să creeze un eveniment de succes, care a adunat o mulțime de participanți entuziaști.

Scena amenajată în pitorescul zăvoi al satului Lăunele de Jos a găzduit un concert folcloric deosebit, care a fost susținut de artiști talentați precum Cătălin Doinaș, Adina Roșca, Costel David, Cristian Bănățeanu și Ștefan Minulescu. Atmosfera a fost încărcată de energie și veselie, iar publicul a fost captivat de interpretările lor remarcabile.

Primarul Dumitru Pirneci, prezent la eveniment, a exprimat bucuria și mândria pe care le simte de fiecare dată când se află în mijlocul oamenilor din comunitatea sa. El a subliniat că Festivalul Cireşarii este o manifestare de excepție, care nu doar celebrează cultura și tradițiile locale, ci aduce și oamenii împreună într-o atmosferă plină de voie bună și unitate.

Festivalul Cireşarii a devenit deja o tradiție în comuna Dănicei și este așteptat cu nerăbdare de către toți locuitorii. Acest festival reprezintă un prilej de a promova cultura și tradițiile locale, dar și de a întări spiritul comunitar și de a aduce un suflu nou în viața oamenilor din zonă.

Primarul Dumitru Pirneci și-a exprimat recunoștința față de toți cei implicați în organizarea evenimentului. Grație acestui efort comun, Festivalul Cireşarii a fost un real succes, iar oamenii au plecat acasă cu amintiri frumoase și un zâmbet pe buze.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *