Primăria Dăeşti continuă investiţiile în comună

Dăeşti

Investițiile în comuna Dăeşti, judeţul Vâlcea, continuă în ritm alert, acestea având ca scop îmbunătățirea nivelului de confort al locuitorilor! Lucrările de modernizare a drumurilor de interes local sunt în plină desfășurare, beneficiind de finanțare prin programul „Anghel Saligny”.

Infrastructura de apă și apă uzată din comuna Dăești va fi extinsă, proiectul fiind finanțat prin acelaşi program „Anghel Saligny”. Această investiție urmărește să asigure accesul la apă potabilă de calitate și să gestioneze eficient eliminarea apelor uzate, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Aceste măsuri de dezvoltare reprezintă o confirmare a angajamentului autorităților locale față de comunitate, asigurând o infrastructură modernă și eficientă pentru toți cetățenii. Prin intermediul programului „Anghel Saligny”, se pune în aplicare o strategie de dezvoltare sustenabilă, având în vedere nevoile și aspirațiile locuitorilor.

Continuarea investițiilor demonstrează voința de a crea un mediu modern, în care locuitorii să beneficieze de facilități adecvate și să trăiască într-un cadru civilizat. Comuna Dăeşti evoluează în ritm alert, urmărind să devină un exemplu de dezvoltare și progres în regiune.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *