Gheorghe Dumbravă este nemulţumit de refuzul ISU Vâlcea de a acorda autorizaţia de securitate la incendiu pentru sala de sport şi grădiniţă

comuna Stoenești

În ceea ce privește noua sală de sport din comuna Stoenești, din curtea școlii gimnaziale, aceasta a fost verificată de către Inspectoratul pentru Situații de urgență din Vâlcea. În urma controlului, s-a constatat că nu a fost respectată legislația în vigoare pentru ca sala de sport să primească avizul de securitate la incendiu.

În ceea ce privește această situație, edilul Gheorghe Dumbravă se declară nemulțumit. Acesta spune că proiecte asemănătoare, construite prin CNI în alte județe, au primit această autorizație.

Conform declarațiilor primarului, sala de educație fizică este făcută stas, conform tuturor sălilor de sport din toată țara. Acesta spune și despre faptul că, persoana care s-a ocupat de lucrare, constructorul, spune că a făcut același tip de lucrări și în alte județe, iar acolo au fost aprobate toate avizele.

Primarul nu știe ce lipsește din lucrare. Același lucru se întâmplă și la grădinița din localitate. Acolo, autoritățile au încercat să remedieze probleme, iar ultima solicitare pentru autorizație a fost făcută chiar săptămâna trecută.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *