În comuna vâlceană Dăești, un nou proiect este în derulare

Dăești

Într-o mișcare menită să aducă un suflu nou comunei Dăești, un proiect ambițios este în plină desfășurare. Fostul sediu al Consiliului Popular, cunoscut și sub numele de vechea primărie, se pregătește să își schimbe destinația într-un „Centru Comunitar Integrat” ce promite să aibă un impact semnificativ asupra comunității locale.

Scopul acestui proiect este să ofere cetățenilor un loc unde pot primi consultații și examinări medicale preliminare, subliniind astfel angajamentul autorităţilor locale pentru îngrijirea sănătății și bunăstării locuitorilor. În cadrul acestei transformări, clădirea va beneficia de o reabilitare completă, iar spațiile vor fi dotate cu mobilier modern și aparatură medicală de ultimă generație.

Un punct central al acestui proiect este înființarea unui hub medical în incinta noii destinații. Medicii de familie își vor desfășura activitatea în aceste spații, oferind servicii medicale esențiale comunității. Această inițiativă vine la momentul potrivit, luând în considerare nevoile crescânde de asistență medicală și acces facil la servicii de sănătate.

O altă schimbare va avea loc în satul Dăești, unde punctul medical existent va suferi o transformare de excepție. Spațiul va ceda locul pentru o bibliotecă modernă, aducând cultura și cunoașterea în prim-plan, acest spațiu aparținând școlii din localitate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *