Primărița Aurora Măgura – un adevărat sprijin pentru locuitorii din comuna Popești

Popești

Relația dintre primărița din comuna vâlceană Popești, Aurora Măgura, și localnicii săi este una admirabilă. Aceasta se pune întotdeauna la dispoziția cetățenilor, iar oricine îi calcă pragul, pleacă de acolo cu o soluție sau mai multe la problemele pe care le are.

Doamna primar este activ implicată în sprijinirea bătrânilor singuri, a copiilor nevoiași din localitate și a oricărei persoane ce are nevoie de ajutor.

Pe lângă faptul că este alături de cetățenii săi din toate punctele de vedere, primărița Aurora Măgura are câteva proiecte aprobate cu bugete semnificative. În prezent, aceasta a depus cereri pentru accesarea fondurilor europene sau guvernamentale pentru toate axele și programele disponibile.

Câteva dintre lucrurile care se vor realiza în comună datorită finanțărilor de acest fel sunt: înlocuirea acoperișului și instalarea panourilor fotovoltaice pe clădirea căminului cultural și la primărie, vor fi amenajate stații de încărcare pentru vehicule electrice. De asemenea, se vor înlocui sursele vechi de iluminat cu lămpi cu LED, mult mai eficiente din punct de vedere energetic.

În plus, se vor asfalta drumurile comunale pe o distanță de 7 kilometri. Au fost alocate sume importante și pentru realizarea proiectului de aducere a gazelor naturale în localitate, proiect ce se ridică la suma de 165 de milioane de lei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *