În Buneşti, judeţul Vâlcea, se fac primele racordări la reţeaua de gaze

Se ştie deja faptul că una dintre cele mai mari ambiţii ale primarului Viorel Radi este ca toate satele din comuna Buneşti să fie străbătute de reţeaua de gaze naturale, iar localnicii să se poată racorda.

Primarul de la Buneşti a fost unul dintre cei mai activi în acest sens, comuna fiind deja străbătută în mare parte de reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, iar de curând au început să se facă şi primele racordări ale populaţiei.

În momentul de faţă, în Buneşti există 7 kilometri de reţea funcţională de gaze, iar în urma anunţului făcut de primărie că localnicii din zona respectivă pot depune cereri de racordare numărul celor care s-au prezentat la primărie pentru a face formalităţile a fost unul surprizător de mare.

Viorel Radi s-a declarat bucuros de interesul localnicilor pentru acest proiect şi îl motivează să continue lucrările de extindere a reţelei, în ciuda faptului că estimările iniţiale de costuri vor fi depăşite din cauza creşterii accelerate a preţului diverselor materiale necesare.

Chiar şi aşa, primarul nu se lasă descurajat şi, pe lângă fondurile provenite din surse locale, încearcă să obţină bani de la Ministerul Dezvoltării, mai ales prin programul „Anghel Saligny”, pentru a putea să ducă la bun sfârşit lucrările pe care şi le-a propus.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *