La Vaideeni se aşteaptă cu nerăbdare aprobarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii

Vaideeni

Deşi toate formalităţile au fost îndeplinite şi proiectele au fost trimise spre aprobare, eforturile administraţiei din Vaideeni par să fie ignorate de Ministerul Dezvoltării care întârzie să acorde finanţare pentru ca lucrările de modernizare să poată fi duse la bun sfârşit.

Acest lucru îl dezamăgeşte pe primarul Daniel Băluţă şi speră ca în viitorul apropiat ministerul să-şi îndrepte atenţia către comuna pe care o conduce şi să primească fondurile necesare realizării acestor proiecte de interes pentru comunitatea sa.

Proiectele care zac de foarte mult timp în sertarele celor de la CNI vizează în mod special infrastructura rutieră. Lucrările de asfaltare în comună sunt în derulare datorită fondurilor obţinute prin PNDL-1 şi 2, însă acestea se află în impas din cauza intrării în insolvenţă a constructorului, iar formalităţile de reziliere a contractului şi reluarea licitaţiei au blocat proiectul.

Daniel Băluţă îşi doreşte să asfalteze toate drumurile din localitate deoarece intenţionează ca pe viitor comuna Vaideeni să obţină statutul de staţiune turistică de nivel local, iar turiştii au nevoie de drumuri bune pentru a putea să se deplaseze către frumuseţile zonei. De altfel, pregătirile pentru statutul de staţiune turistică sunt în toi, iar în Vaideeni au fost construite recent două parcuri de aventură.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *