În comuna Dănicei se efectuează numeroase investiții importante

Dănicei

În comuna Dănicei, au loc în prezent o serie de lucrări importante. Edilul din Dănicei, Pirneci Dumitru, își dorește să elimine orice eventuală disfuncționalitate în timp cât mai util, prin urmare, el monitorizează lucrările în permanență.

Până acum, au fost realizate câteva lucrări importante pentru comuna Dănicei și locuitorii săi. Un proiect important îl reprezintă lucrările de întreținere efectuate de către Consiliul Județean Vâlcea prin R.A.J.D.P pe drumul județean 678E sector Sat. Ceretu, Com. Danicei. Consiliul Județean și Domnul Președintele Constantin Rădulescu au acordat un sprijin extraordinar comunei Dănicei în cadrul acestui proiect.

Alte lucrări de investiții au mai fost și:

  • – Amenajarea mai multor locuri de joacă în satul Bădeni – acest proiect se află momentan în execuție, urmând să fie gata în foarte scurt timp.
  • – Construirea unui cămin cultural în Satul Bădeni – edilul a ales să acorde atenție și dezvoltării culturale a cetățenilor, ramură importantă în cadrul oricărei comunități
  • – Lucrări la alunecarea de teren din satul Dealu Launele pct. La Filomita. Lucrările s-au finalizat în proporție de 95%.
  • – Au fost efectuate lucrări la două poduri din comună, unul la Nenu, și unul la Nițescu. Pentru cel de-al doilea pod, lucrările sunt finalizate.
  • – Un proiect important îl reprezintă și canalizarea din comună. În ceea ce privește acest proiect, pasul următor este racordarea SPA-urilor la rețeaua electrică.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *