Lucrare finalizată în comuna Mateești

Comuna Mateești

Un nou capitol de dezvoltare s-a scris recent în povestea comunei Mateești, unde autoritățile locale, conduse de primarul Ilie Cosmin Anghelescu, au sărbătorit finalizarea unei realizări importante pentru comunitate. Obţinând finanţare prin programul „Anghel Saligny” datorită unor eforturi susținute, proiectul demarat la acestui an a fost dus cu succes la îndeplinire.

Proiectul finalizat recent este podul Iriștea din Turcești, o legătură importantă ce traversează cursul pârâului Lespedea. După luni de muncă, infrastructura a cunoscut o transformare profundă. Asfaltarea netedă și montarea de rigole au fost doar câteva dintre numeroasele intervenții menite să asigure durabilitatea și siguranța podului.

Pe lângă realizările deja înscrise în cartea de vizită a comunei, planurile de viitor sunt și mai încurajatoare. Cu determinare continuă, se preconizează finalizarea altor proiecte majore de investiții în perimetrul localității. Comuna Mateești și-a demonstrat hotărârea de a progresa și de a oferi rezidenților săi nu doar infrastructură modernă, ci și o calitate superioară a vieții.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *