În Sălătrucel se investește în educație la nivel de top

Sălătrucel

Școala Gimnazială din Sălătrucel se află în plin proces de modernizare, un proiect ambițios finanțat prin fonduri europene care promite să revoluționeze educația în localitate. Sub îndrumarea primarului Dorel Ancuța, instituția de învățământ va beneficia de echipamente tehnologice de ultimă generație, precum table interactive, calculatoare, imprimante multifuncționale, scanere, laptopuri și camere pentru videoconferințe, destinate să transforme radical modul în care se desfășoară procesul educațional.

Această inițiativă urmărește nu doar îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi, dar și optimizarea metodelor didactice pentru cadrele didactice, prin accesul la unelte avansate care vor facilita transmiterea cunoștințelor. Modernizarea Școlii Gimnaziale din Sălătrucel este văzută ca un pas crucial în pregătirea tinerelor generații pentru provocările erei digitale, oferindu-le competențele necesare pentru a excela în viitor.

„Mi-am dorit ca educația să fie un pilon central în mandatul meu, și iată că prin acest proiect, ne îndreptăm cu pași siguri spre atingerea acestui obiectiv”, a afirmat Dorel Ancuța, evidențiind angajamentul administrației locale pentru îmbunătățirea continuă a calității învățământului. Aceasta inițiativă se alătură altor proiecte de modernizare educațională, subliniind o viziune ambițioasă pentru viitorul comunității din Sălătrucel.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *