Primăria Câineni, judeţul Vâlcea, continuă investiţiile de modernizare

Câineni

Primăria Câineni, judeţul Vâlcea, continuă să investească în dezvoltare şi modernizare prin proiecte care să aducă un plus de valoare pentru localnici. În prezent, se derulează două investiții majore în satul Cainenii Mici și satul Greblești, care vor oferi oamenilor din aceste zone noi oportunități de recreere și sport.

Una dintre investițiile în derulare este amenajarea unui spațiu de recreere în satul Cainenii Mici unde localnicii de toate vârstele să îşi poată petrece timpul liber într-un mod plăcut şi relaxant. În paralel, se desfășoară și lucrările de amenajare a unui teren de sport modern în satul Greblești. Această investiție este o veste bună pentru tinerii din zonă, care vor avea la dispoziție un spațiu modern și bine echipat pentru activități sportive.

Primarul comunei Câineni, domnul Ion Nicolae, a declarat că aceste investiții sunt importante pentru dezvoltarea comunității și pentru creșterea calității vieții locuitorilor din aceste zone. „Suntem mândri că putem oferi oamenilor noștri oportunități de recreere și sport, care să le îmbunătățească starea de sănătate și să le ofere momente plăcute petrecute în aer liber. Suntem dedicați dezvoltării comunității noastre și vom continua să investim în proiecte care să aducă beneficii durabile pentru toți locuitorii din Câineni.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *