Mobilizare exemplară în comuna Fârtățești, jud. Vâlcea

Fârtățești

Autoritățile, împreună cu localnicii din comuna Fârtățești, continuă să îmbunătățească localitatea, așa cum deja ne-au obișnuit.

Cu toții dau dovada de hărnicie și devotament. Acest lucru se vede clar în comună. Pentru localitate, luna aprilie a fost una productivă, s-au desfășurat o mulțime de proiecte importante.

Unul dintre ele a fost parcul de la școala Rusănești. Pentru amenajarea acestui parc, s-au mobilizat atât autoritățile, cât și elevii și profesorii. Un loc de joacă urmează să se amenajeze și la grădinița cu program prelungit din Giulești.

Un alt obiectiv important pentru autorități este infrastructura, în acest sens, mai multe drumuri au intrat în reparații, acestea sunt: DC 81 Fârtățești – Valea Ursului – Dozești, lucrări de reparație și consolidare a podețului de pe DC 84 Giuleștii de Sus – Maricești km 2+1oo.

Construcția bisericii este și ea în toi. La momentul actual, autoritățile, ajutate de cetățenii binevoitori, se ocupă de amenajarea interioară a bisericii. Înainte de Înviere, s-a pus lambriu pe pereți și mochetă pe jos.

Alte lucrări efectuate în comună:

  • a început și amenajarea parcării căminului cultural Giulești
  • se construiește bucătăria de vară la căminul cultural Giulești

De altfel, recent, a avut loc și un pelerinaj, la care au participat o mulțime de preoți. Pelerinajul a avut loc în orașul Drăgășani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *