Voineasa așteaptă finanțare pentru numeroase proiecte

Voineasa

Gabriel Năstăsescu, primarul comunei vâlcene Voineasa, este revoltat din cauză că nu se acordă destul interes pentru proiectele din comuna sa. El susține că acestea „zac în sertare.”

Administrația Primăriei Voineasa a depus la CNI proiecte ce privesc reabilitarea căminului cultural și construirea unei săli de sport.

Ambele proiecte sunt depuse la CNI de foarte mult timp. Acestea se află în așteptare, însă se preconizează că Voineasa va aștepta mult și bine pentru aceste finanțări.

Primăria Voineasa a depus proiecte și la Programul Anghel Saligny, însă primarul a primit o rectificare din partea celor care se ocupă de Program, prin care se solicită rectificarea devizului pentru o eroare de 0,001 bani la proiectul pentru asfaltarea drumurilor comunale.

Alte două proiecte sunt depuse și la PNI. Unul ce privește extinderea reţelei de canalizare în staţiunea Voineasa și unul prin care se dorește asfaltarea drumurilor de interes local pe o lungime de 4,3 km. Sumele de bani necesare sunt destul de mari: 12 milioane de lei este cel pentru asfaltarea drumurilor şi 12 milioane de lei este proiectul pentru reţeaua de canalizare, în total 24 de milioane de lei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *