Modernizarea și dezvoltarea economică a comunei Budești sunt principalele obiective ale primarului Ion Vlădulescu

Budești

Ion Vlădulescu, primarul comunei Budești, este recunoscut pentru dinamica și ambiția cu care gestionează proiectele de dezvoltare locală. Prin obținerea de finanțări atât europene, cât și guvernamentale, primarul Vlădulescu și-a consolidat reputația de lider eficient, axat pe îmbunătățirea continuă a infrastructurii și a calității vieții în comuna pe care o administrează.

Unul dintre proiectele cheie demarate sub egida sa este implementarea rețelei de gaze naturale, proiect ce a început anul trecut și care se va accelera în acest an datorită aprobării finanțării prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Mai mult, acest program a permis și finanțarea extinderii rețelelor de canalizare și apă potabilă în satele Linia și Racovița, racordând o parte semnificativă din zona industrială la utilități esențiale, ceea ce facilitează expansiunea acesteia.

În plus, bugetul local suportă și alte proiecte ambițioase, cum ar fi lărgirea drumului izlaz Barza și construcția de piste pentru biciclete. Aceste îmbunătățiri promit să ofere o rută alternativă de acces în comuna Budești, ridicând standardul de accesibilitate la nivel european.

Pe lângă acestea, administrația locală a reușit să obțină finanțare pentru două proiecte de importanță vitală pentru comunitate: construirea unui Centru de zi și recuperare pentru persoane vârstnice și edificarea unei noi școli în satul Bârsești. Aceste proiecte sunt planificate să înceapă spre finalul acestui an, consolidând astfel angajamentul administrației pentru suportul dat celor mai vulnerabile categorii de locuitori și educației.

Prin aceste inițiative, Ion Vlădulescu demonstrează o viziune clară și un angajament ferm pentru dezvoltarea comunei Budești, creând oportunități de creștere și îmbunătățire a vieții locuitorilor săi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *