Primăria Mădulari a primit aprobare pentru proiectele de apă şi canalizare

Comuna Mădulari

Fiecare primar încearcă să atragă fonduri pentru a duce la bun sfârşit cât mai multe proiecte promise alegătorilor. Fie că e vorba despre drumuri, gaze, canalizare şi aşa mai departe, programul guvernamental „Anghel Saligny” este în acest moment cea mai bună opţiune pentru a obţine banii necesari realizării acestor proiecte. În comuna Mădulari, proiectele pe care primăria condusă de Daniel Dimulescu le-a depus vizează înfiinţarea unui sistem de canalizare ce se va întinde pe o lungime de aproximativ 9 kilometri, precum şi extinderea reţelei de apă.

Proiectele depuse de primărie au fost foarte bine realizate şi au convins Ministerul Dezvoltării că merită să fie finanţate, fiind declarate eligibile. Acum, după finalizarea studiilor de fezabilitate, urmează semnarea contractului de finanţare şi demararea lucrărilor. Primarul Dimulescu speră că lucrările vor începe cât mai curând şi prima dată se gândeşte să extindă sistemul de apă în satele Beica şi Bănţeşti. Conducta de canalizare va fi introdusă prima oară în satele cu cel mai mare număr de locuitori, acestea fiind Mădulari şi Iacovile.

Investiţia este una destul de mare pentru aceste două proiecte, ea ridicându-se la suma de aproximativ 10 milioane de lei. Deoarece fondurile proprii nu permit susţinerea unor astfel de investiţii, sursele de finanţare vor fi unele externe. În plus, există speranţe că şi proiectele depuse la CNI vor fi luate în considerare şi vor primi finanţare pentru a construi o bază sportivă şi a moderniza şcoala.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *